www.abcnyheter.no
Oppdatert: 24. desember 2013 17:05 | Av NTB, www.abcnyheter.no

Swansea uten Michu i seks uker

Swansea må greie seg uten sin spanske spiss Michu i inntil seks uker. Han må opereres i ankelen, sa manager Michael Laudrup tirsdag.


Swansea uten Michu i seks uker

Nyheten var ingen god julegave for den walisiske klubbens tilhengere. Michu har vært hemmet av problemer i ankel og kne hele sesongen, og den siste undersøkelsen slo fast at han må under kniven.

– Det er ikke godt nytt. Dessverre er det bekreftet at han trenger en operasjon. Det skal gjøres i løpet av den neste uken, og etter det bør han være tilbake på banen om halvannen måneds tid, sa Laudrup.

Dermed fikk Swansea et nytt tilbakeslag. Nathan Dyer er ute til februar etter at han pådro seg en ankelskade mot Norwich nylig.

 • Ancelotti toner ned Ronaldo-skade

  Real Madrids superstjerne Cristiano Ronaldo måtte ut med lårskade i 1-1-kampen mot Atlético Madrid tirsdag. Trener Carlo Ancelotti frykter ikke et langvarig avbrekk for portugiseren.

 • Sliteseier for Solskjærs Cardiff

  Ole Gunnar Solskjær fortsatte den suksessrike sesongstarten med 1-0 over Wigan tirsdag. Etter seieren advarte han ligarivalene om at Cardiff bare vil bli bedre.

 • Psykologhjelp for Suárez

  Barcelona-spissen Luis Suárez medgir at han har fått psykologhjelp etter at han for tredje gang ble utestengt for å bite en motspiller.

 • I en alder av kun 15 år og 245 dager ble tirsdag Strømsgodsets supertalent tatt ut til landslagstroppen som møter Emiratene i slutten av august.

 • Atlético-sjefen utelukker nytt mirakel

  Diego Simeone sikret seg legendestatus ved å lede Atlético Madrid til La Liga-tittelen. Han tror ikke klubben kan forsvare mirakeltriumfen.

 • Stolt Suárez etter debuten

  Luis Suárez var fornøyd og takknemlig etter at han debuterte for Barcelona med et kvarters innhopp i 6-0-seieren mot mexicanske Léon.

 • Terry: – Seriegull er målet

  Chelsea fikk en pangåpning på Premier League med 3-1-seier over Burnley. Kaptein John Terry går for å vinne serien.